Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Do Expa Surabm Na Poli ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ;) . zaczynam gre surą bm . i mam pytanko co do poli . czy jest sens expienia na poli sura? z hp bede miał jakies 9-10k na 34lvl ;] . jezeli tak to prosze o propozycje co mam dopracowac co dokupic . mam zamiar kupic jakiegos fms tylko nie wiem co lepsze pod poli sr czy um ;] . za sensowne odpowiedzi bedzie dostetek pluskUF;p+;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Sura BM na poli jest chyba najgorsza postacia:)

Jezeli na Poli to fms z sr+30 a jezeli expic z buta to fms um bo to BM:)

Na 34lvl jak chcesz sura bm expic to polecam v1 slabe pajaki po 3-4grupkach bo nie udzwigniesz szponow;)

sstwc.jpg

Opublikowano

a jakis fms sr 15-20 by nie stykło pewnie ;> ;/ bo niemam zbyt duzo hajsu juz . zostało mi 70kk a za tyle na eteorze nie kupie Fms+9 z sr 30..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Hmm Bm mowisz?

Jeżeli masz zamiar expić na poli to kup Fms +9/8 z dużymi średnimi:)

na poli um niestety nie dziala:(

Jak masz fundusze to mocny fms z sr oraz duzo marmurków i spokojnie dasz rade:)

oczywiscie duzo hp i blok :)

Buff okolo 45lv skille jak najwyżej (czytac caly czas)

Tarcza wachlarze i zlote kolce z intem

buffy beda okolo 35% nawet 40%

przy tym spokojnie bedziesz w v1/v2 cisnac:)

Pozdrawiam :)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

dziekuje bardzo :) w poneidziałek sprzedawca yang z ktorym sie dobrze dogaduje zmienia cennik to moze za 5zł bede miał 50kk to sobie kupie z 100kk-200 i kupie tego fms+9 z sr 25;) a co do nno hmm niezastanawiałęm sie nad tym ale pomysle;) . a i jeszcze jedno powiedzcie mi czy na poli przydaje sie szybkie bieganie? bo nie wiem cod awac do zbroji 1.5k pz czy defa+3 i spida+3 czy defa+3 i witala+4 ;) ? :) dzieki all poleca plus za te informacje;)?

a i co wzniejsze w tej zbroji ma byc def+3 czy wit+4? :)

@edit 2 a czy na poli działa abs na strzały? bo by sie chyba przydało.

Opublikowano

dziekuje bardzo :) w poneidziałek sprzedawca yang z ktorym sie dobrze dogaduje zmienia cennik to moze za 5zł bede miał 50kk to sobie kupie z 100kk-200 i kupie tego fms+9 z sr 25;) a co do nno hmm niezastanawiałęm sie nad tym ale pomysle;) . a i jeszcze jedno powiedzcie mi czy na poli przydaje sie szybkie bieganie? bo nie wiem cod awac do zbroji 1.5k pz czy defa+3 i spida+3 czy defa+3 i witala+4 ;) ? :) dzieki all poleca plus za te informacje;)?

a i co wzniejsze w tej zbroji ma byc def+3 czy wit+4? :)

@edit 2 a czy na poli działa abs na strzały? bo by sie chyba przydało.

def nie ma znaczenia na poli ;)

wital + speed/uchylka

Opublikowano

OKEJ dzieki . mozna zamknac ale jezeli bede czegos na temat poli potrzebował to napisze do moda zeby otworzył ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...